flaminiadomus.it

Miksi mies ei halua minua

Leggi tutto

Giu
01

viking lotto keskiviikko jokeri

Giu
01

mitä ostoreskontranhoitaja tekee

Giu
01

miksi varpaankynnet irtoaa

Giu
01

mitä mies haluaa naiselta

Giu
01

elisa viihde wlan

Giu
01

missä lie kondiksessa

Giu
01

missä voi tutustua miehiin

Giu
01

kun olet

Giu
01

kun vielä elämme

Giu
01

exar kun lightsaber

Giu
01

Mies ei halua seksiä | Keskustelu | Anna miksi mies ei halua minua

Mieheni vakuuttelee haluavansa minua eikä muka itsekkään ymmärrä miksi meillä ei ole useammin seksiä. Aikaisemmin jaksoin ottaa useammin aloitteen välillä lykästäen, mutta surullisen usein mies on ollut? liian väsynyt (iltaisin) tai ei ole halunnut enää makoilla (aamuisin).

Giu
01

Mies ei halua minua enää :( | Keskustelu | Anna

Noin puoli vuotta sitten aloin huomata, että seksi ei kiinnosta minua enää edes ajatuksissa. Mieheni taas on erittäin aktiivinen, ja siksi meillä on kireät välit. Olen miettinyt syytä tähän kaikkeen, mutta en keksi mitään järkevää selitystä, miksi seksi ei kiinnosta minua.

Giu
01

Miksi miehet eivät puhu tunteistaan? Lue rehelliset miksi mies ei halua minua

Halasin, silitin, ehdotin, mutta mies ei halua. Ei nyt, ei ikinä Raskausaikana kolme kertaa ollut seksiä, viime kerrasta on jo monta viikkoa. Nyt vatsa huomattavasti kasvanut ja vauvan liikkeet tuntuvat päällepäin. Mies kiertelee, kaartelee, tekosyyksi keksii sanoa, että ei halua satuttaa vauvaa. Ei auta vaikka sanon, että ei sille mitään käy. Minä en vain ole enää miehelleni nainen.

Giu
01

Naiset kertovat kuinka kipeää tekee, kun mies ei halua miksi mies ei halua minua

“En voisi. Silloinhan esittäisin sellaista, mitä en ole. Mikään ei saisi minua muuttamaan mieltäni.” ”Minulla on vain yksi elämä” Liisa Koskinen, 32, koki lapsena väkivaltaa pienemmiltään. Nyt hän ei itse halua jälkeläisiä. Liisa Koskinen tietää kyllä, miksi hän ei halua lapsia.

Giu
01

Kukaan mies ei halua minua — the affairin viimeisellä

Miksi mies ei halua minua. elisaBeth. 25.11.2012 21:14. Olemme seurustelleet nyt mieheni kanssa reilu 2 vuotta, josta puoli vuotta olemme asuneet yhdessä. Tämän yhdessä asumisen aikana seksi on hävinnyt suhteestamme lähes kokonaan. Yritin aluksi vihjailla, että haluaisin seksiä useammin ja enemmän.

Giu
01

Yleisimmät syyt, miksi mies ei halua seksiä kumppaniltaan

Mies ei vaikuta olevan kauhean tosissaan tai olet jollain varasijalla tai muuta sellaista. Pahoittelut. Miehet kyllä haluavat tavata ihan oikeasti F2F jos ovat kiinnostuneita, ja jos eivät ole vain jotain likaisia viestittelijäperverssejä. Joten etsi uusi mies, älä haaskaa aikaasi tuollaiseen kylmäksi jättävään koodaajaan."

Giu
01

Miksi en enää halua seksiä? - Suhdesoppa

Mun mies ei halua mua yhtään.. Sanoo kyllä haluavansa mutta ei osoita sitä yhtään mitenkään teoin juurikaan. Joskus hieroo mun tissejä (aina paidan päältä) mutta esim. pilluu ei tykkää koskea ikinä. Väittää olevansa vaan sellanen mies jota ei yksinkertaisesti vaan kiinnosta sormettaa naista, eikä …

Giu
01

Miksi niin moni ei halua lapsia? – Syntyvyys laskee mutta

Kai mun vartalo ei kelpaa sille tämmöisenä ja siksi se ei halua mua. En ymmärrä miksi se ei voi sanoa mulle vaan suoraan jos olen vaikka liian lihava (mitä kyllä ei pitäisi olla kun olen alipainon rajoilla). Tämä asia on kääntynyt mua vastaan jo tosi pahasti ja mä oon alkanut vihaamaan vartaloani ja oikeastaan kaikkea itsessäni.

Giu
01

Miksi mies ei halua minua - Parisuhde - Suomi24 Keskustelut

Mies ei halua minua. Vierailija. klo 11:18 | 10.10.2019. Miksi mies ei voi vain kiihottua vartalostani kuten minä häntä kohtaan? Mies on ylipainoinen, mutta minä tykkään sellaisesta. Miehellä on ongelmia pitää erektiota ja hän ei kiihotu nähdessään minua alasti. Hän kyllä kykenee kiihottumaan ja saamaan erektion, mutta se

Giu
01

Keskustelu - Miksi mies ei halua mua? | Aihe vapaa | Vauva

Tämän kirjoituksen jälkeen olemme keskustelleet asiasta 2 kertaa mikä on äitynyt aina riidaksi sekä erokeskusteluiksi. Mies kuitenkin aina sanoo rakastavansa minua päivä päivältä enemmän joten ei halua erota. Hän on myös huomannut että minun tunteet ovat menneet juurikin siihen toiseen suuntaan. Luovuttamiseen

Giu
01

Mies ei halua tavata minua kasvotusten, miksi? Miehet miksi mies ei halua minua

Mun mies ei halua mua yhtään.. Sanoo kyllä haluavansa mutta ei osoita sitä yhtään mitenkään teoin juurikaan. Joskus hieroo mun tissejä (aina paidan päältä) mutta esim. pilluu ei tykkää koskea ikinä. Väittää olevansa vaan sellanen mies jota ei yksinkertaisesti vaan kiinnosta sormettaa naista, eikä tykkää nuolla pillua.

Giu
01

Images of Miksi mies ei halua minua

Kai mun vartalo ei kelpaa sille tämmöisenä ja siksi se ei halua mua. En ymmärrä miksi se ei voi sanoa mulle vaan suoraan jos olen vaikka liian lihava (mitä kyllä ei pitäisi olla kun olen alipainon rajoilla). Tämä asia on kääntynyt mua vastaan jo tosi pahasti ja mä oon alkanut vihaamaan vartaloani ja oikeastaan kaikkea itsessäni.

Giu
01