flaminiadomus.it

Otto donner kuka kertoisi minulle

Leggi tutto

Giu
01

mies läheinen exän kanssa

Giu
01

elisa viihde äly tv sovellus

Giu
01

otto automaatti eura

Giu
01

tv 7 tänään

Giu
01

bts palkinnot

Giu
01

kun lapsi lyö äitiä

Giu
01

miksi vesi ei maistu

Giu
01

american lotto

Giu
01

viking lotto resultater norge

Giu
01

porvoo otto automaatit

Giu
01

Otto Donner - MusicBrainz
Listen to music from Otto Donner like Riemun siemenet / Tanssi / Kampaamon riemu - Remastered 2015 and Kuka Kertoisi Minulle? - Remastered. Find the latest tracks, albums, and images from Otto Donner.

Giu
01

Kuka kertoisi minulle – Pomus
Shop

Giu
01

Blues Section - Wikipedia
Otto Donner & Blues Section: Pääskytorni / Kuka kertoisi minulle (7", 1968) Album discography. Blues Section (1967) Some Of Love (compilation, 1969) Once More For The Road (1980) (compilation, 1980) Classics - The Ultimate Collection (compilation, 1990) Blues Section 2 (compilation, 1995) Appearances on compilation albums discography

Giu
01

Niin vähän on aikaa – Wikipedia
Kuka Kertoisi Minulle This song is by Vesa-Matti Loiri and appears on the album Ivalo (2006). This song is a cover of "Kuka Kertoisi Minulle" by Otto Donner. Kuka kertoisi minulle Miksi valkeat perhoset Kukittavat yön sametti-ihon Kuka kertoisi minulle Kun ihmiset tulevat, mykät ja vieraat Ja heillä on lumiset panssarikasvot Niin lumiset kasvot ja täytetyn linnun silmät Kuka kertoisi

Giu
01

Otto Donner music, videos, stats, and photos | Last.fm
Biggest Deal 25% Off Today.

Giu
01

Kuka kertoisi minulle – Wikipedia
Kuka kertoisi minulle: Otto Donner / Aulikki Oksanen / Otto Donner: 2:17: Muusikot: Pepe Willberg: laulu: Hasse Walli: kitara: Pekka Sarmanto: basso: Eero Ojanen: piano, hammondurut: Juhani Aaltonen: alttosaksofoni: Ronnie Österberg: rummut: Siboneyn 1995 julkaisema Blues Section albumi sisältää yhtyeen single-julkaisujen parhaat palat

Giu
01

Henrik Otto Donner Net Worth & Bio/Wiki 2018: Facts Which
Kuka kertoisi minulle” on Henrik Otto Donnerin säveltämä laulu Aulikki Oksasen runoon. Se sävellettiin Timo Bergholmin elokuvaan Punahilkka (1968), jossa sen laulaa Pepe Willberg Blues Section-yhtyeen säestämänä.. Ensimmäinen julkaistu levytys kappaleesta on single, jonka B-puolella on Kaj Chydeniuksen Aulikki Oksasen runoon säveltämä Sinua, sinua rakastan elokuvasta

Giu
01

RMS: Pepe Willberg - Diskografia: Blues Section 2 (Love
2 From Otto Donner - Enjoy all the music albums and top video tracks of Otto Donner here on Frogtoon Music. Video Tracks include: Avaruuslaulu, Riemun siemenet, Riemun siemenet / Tanssi / Kampaamon riemu - Remastered 2015, Kuka Kertoisi Minulle? - Remastered, Laulu taantumuksesta, Kuka Kertoisi Minulle? - Remastered 2015, Pääskytorni - Remastered 2015, Pääskytorni - Remastered, Puhu hiljaa

Giu
01

Images of Otto Donner Kuka kertoisi Minulle
7" Single on 45cat: Otto Donner - Pääskytorni / Kuka Kertoisi Minulle? - Love - Finland - LRS 1015

Giu
01

Otto Donner - Pääskytorni / Kuka Kertoisi Minulle? (1968
”Kuka kertoisi minulle” on Henrik Otto Donnerin säveltämä laulu Aulikki Oksasen runoon. Se sävellettiin Timo Bergholmin elokuvaan Punahilkka (1968), jossa sen …

Giu
01

Pepe ja Paradise : Kuka kertoisi minulle/Niin vähän on
Perustiedot . Sävellys: Otto Donner Sanat: Aulikki Oksanen Sovitus ensilevytyksessä: Kustantaja: Love Kustannus Ensilevytys: 1968 Otto Donner: single () . Tarina . Otto Donner: – Tämä on kirjoitettu nimenomaan elokuvaan [Asfalttilampaat 1968, ohj.Jaakko Pakkasvirta], sitä kautta tekstin sain.Se on säännönmukainen runo rakenteeltaan, mutta jouduin tekemään kolme päivää töitä

Giu
01

Henrik Otto Donner (1939 - 2013) - Genealogy
Henrik Otto Donner. Profile: Finnish jazz trumpeter, composer and arranger. Born on November 16, 1939 in Tampere, Finland, died on June 27, 2013 in Pietarsaari, Finland.

Giu
01

Jukka Orma - Kuka kertoisi minulle - Listen on Deezer otto donner kuka kertoisi minulle
Henrik Otto Donner) Kuka kertoisi minulle – 3.03 (san. Aulikki Oksanen) Kehtolaulu – 2.54 (san. Donner) Muusikot. Pepe Willberg – laulu, kitara; Pekka Maijanen – laulu, basso; Heikki Hietanen – urut, sähköpiano, piano; Markku Johansson – trumpetti, flyygelitorvi; Erik Dannholm – tenorisaksofoni, huilu

Giu
01

Vesa-Matti Loiri:Kuka Kertoisi Minulle Lyrics | LyricWiki
Dave Lindholm & Otto Donner: 5: 1: Single. Year Title Artist Rating Releases; 1968: Pääskytorni / Kuka kertoisi minulle? Otto Donner: 1: Showing official release groups by this artist. Show all release groups instead, or show various artists release groups.

Giu
01