flaminiadomus.it

Siellä missä kaksi tai kolme koolla

Leggi tutto

Giu
01

elisa viihde sport ohjelmaopas

Giu
01

miten toimia psykopaatin kanssa

Giu
01

otto goodman

Giu
01

otto kalle lumio

Giu
01

elisa viihde sport kokeilu

Giu
01

missä on ukkohalla

Giu
01

lotto 8.9 2018

Giu
01

on tänään onnen päivä

Giu
01

paljonko voi tienata kun saa opintotukea

Giu
01

uuden tatuoinnin kanssa saunaan

Giu
01

Siellä missä kaksi tai kolme - Helluntailaisuus - Suomi24

www.ilosanomapiiri.fi; Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään. Mt. 18:20

Giu
01

Raamattupiiri

Siellä missä kaksi tai kolme kokoontuvat minun nimessäni..olen minä teidän keskellänne. Tässä ei sanota että missä paavi ja satoja kardinaaleja ja piispoja on koolla, siellä minä olen teidän keskellänne. Kaksi tai kolme rivikristittyä riittää, emme tarvitse mitään valtakoneistoa siihen.

Giu
01

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä - www.suonenjoenseurakunta.fi

Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.»

Giu
01

symbolimerkitykseen ja evankeliumin lupaukseen: ”Missä

Kolme: ”Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään. ” ( Matt. 18:20 ) Tämä ’rukouksen 1, 2 ja 3’ pitää sisällään kaikki rukoilijoiden määrään liittyvät rukousmuodot, joihin Raamattu meitä kehottaa.

Giu
01

"Siellä missä kaksi tai kolme on koolla - Lähetyssoppi siellä missä kaksi tai kolme koolla

19 »Minä sanon teille: mitä tahansa asiaa kaksi teistä yhdessä sopien maan päällä rukoilee, sen he saavat minun Isältäni, joka on taivaissa. 20 Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.» Matt. 18:15-20 عرض المزيد

Giu
01

Missä kaksi tai kolme on koolla | Suomen Viikkolehti

www.raamattupiiri.fi; Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään. Mt. 18:20

Giu
01

Toiminta

Hän on sanonut, että siellä missä kaksi tai kolme on koolla hänen nimessään, siellä hän itse on läsnä heidän keskellään. Olemme kokoontuneet Jeesuksen nimessä. Jeesus itse on täällä vaikka emme häntä näe. Siten myös tämä pienokainen on …

Giu
01

Kastepuheita 1 – Ristinmerkki otsaasi

”Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.” (Matt. 18:20) Ti 8.9. klo 19 Rukouskahvila Wanhassa Holvissa. Pe 11.9. klo 17.30 Ruokajakelu Wanhassa Holvissa. La 12.9. klo 19 Venetsialaisilta Majakalla alkaen kastetapahtumalla syksyisessä järvessä. Musiikissa Mari & co. Raila

Giu
01

Jumalanpalvelus ja uskonelämä - Kalvolan seurakunta

Siellä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." (Matt. 18:20) Sunnuntai on kristittyjen pyhäpäivä ja siksi ympäri kristikuntaa ihmiset kokoontuvat sunnuntaisin viettämään messua tai jumalanpalvelusta.

Giu
01

Evankeliumi Matteuksen mukaan 18:20 Sillä missä kaksi tai

"Siellä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään." Matt.18:20 Eilinen Lähetyksen pihapiknik kokosi meidät …

Giu
01

Ilosanomapiiri siellä missä kaksi tai kolme koolla

Siellä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään. (Mt.18:20) Jumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen juhla, joka kokoaa yhteen kaikenikäisiä seurakuntalaisia. Jumalanpalveluksia järjestetään sunnuntaisin Kalvolan kirkossa klo 10.00.

Giu
01

‪https://raamatut.blogspot.com/ - Raamattuhetki.fi

Etusivu » Missä kaksi tai kolme on koolla. Missä kaksi tai kolme on koolla. 27.05 2020 . Ajattelun antia Pääkirjoitukset. Tämä sisältö on vain rekisteröityneille käyttäjille. Tilaa Viikkolehden e-versio Päivän verkkosivuilta. Kirjaudu sisään Käyttäjätunnus. Salasana. Muista minut

Giu
01