flaminiadomus.it

Siks kun mä halusin sanat

Leggi tutto

Giu
01

yö mitä jos mä rakastan

Giu
01

elämä maksakirroosin kanssa

Giu
01

lottotulokset tänään

Giu
01

kun taivas syöksi tulta

Giu
01

k7 elokuva aikuisen kanssa

Giu
01

sonera viihde tv

Giu
01

lotto voitto

Giu
01

kun poliisi puhalluttaa

Giu
01

missä on martti ahtisaari

Giu
01

kun koulu loppuu yrittäjätesti

Giu
01

Videos of Siks Kun mä halusin Sanat

Maija Vilkkumaa - Siks ku mä halusin sanat lyrics. Siks ku mä halusin . Laura menee kohta psykoosiin. Ei sit vitsei mun WhatsAppiin. Siks kun stereot soi ja ehkä siks kun mä voin. Mutta eniten kaikista noist. Se oli siks ku mä halusin. Ja rähjäsin mut uskoin rakkauteen .

Giu
01

”Vuosia on vähän jäljellä” – näin Vexi Salmi avautui IS

Maija Vilkkumaa - Siks ku mä halusin. Maija Vilkkumaa - Sä tarviit paremman kuin . Maija Vilkkumaa - Teini. Matti Johannes Koivu - Ai ai ai kun nuori ois. Matti Johannes Koivu - Jos muutat mielesi. Matti Jurva - Kaunis Veera.

Giu
01

Maija Vilkkumaa - Siks ku mä halusin lyrics

Kappale ja esittäjä osuma-% Siks ku mä halusin Maija Vilkkumaa …tähän se loppuu Se mun ainainen vikinä En naputa, taputa, apuu huuda enää ikinä kuljen, enkä kato taaksepäin Ja jos katonki niin sanon No tää meni näin Se meni siks ku mä halusin Ja rähjäsin mut uskoin rakkauteen… 100.00 %

Giu
01

Olavi Virta - Siks oon mä suruinen Lyrics | Musixmatch

siks kun mä halusin sanat
”Vuosia on vähän jäljellä” – näin Vexi Salmi avautui IS:lle terveydentilastaan kolme vuotta sitten: lääkärin sanat pysäyttivät. Vexi Salmi kuoli tiistaiaamuna 77 vuoden iässä. Rakastettu sanoittajamestari kertoi IS:lle vuonna 2017 arjestaan.

Giu
01

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

siks kun mä halusin sanat
Listen free to Maija Vilkkumaa – Siks ku mä halusin (Siks ku mä halusin). 1 track (3:29). Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last.fm.

Giu
01

JACUZZI CHORDS (ver 2) by Sanni @ Ultimate-Guitar.Com

Lyrics to Siks Ku Mä Halusin by Maija Vilkkumaa. Laura menee kohta psykoosiin / Tilataan kolmen euron kuoharii / Puhutaan elämästä / Sil on sen kutsumaton vapaus uus / Kiristynyt yhteishuoltajuus

Giu
01

M | Artistilistaus | Tabinetti.com - 6146

siks kun mä halusin sanat
Siks ku mä halusin Teini. Teini Watch Video TXEJIg5udTc 4. Share with loved ones. Available versions. 2CD. Product is in stock. We ship worldwide! Shipping starts at 2,99 € Kun teet tilauksesi aamulla klo 10.00 mennessä, PYRIMME toimittamaan tilauksesi vielä saman päivän aikana. Toki vielä tässä vaiheessa on epäselvää paljonko

Giu
01

Merkitse mut - Luku 10 [Sake] - Wattpad

Välillä lempeenä ja huolestuneena, välillä vitun ilkeenä, niin kun äsken. en ees tiennyt että siltä löytyis niinkin paljon pokkaa. Tää oli varmaan eka kerta pitkään aikaan, kun jonkun sanat oikeesti satutti mua. Siks mun oli ollu pakko lähtee, vihan ja pettymyksen kyyneleet silmäkulmissa kirvellen.

Giu
01

Siks Ku Mä Halusin - Maija Vilkkumaa | Shazam

siks kun mä halusin sanat
Siks kun stereot soi ja ehkä siks kun mä voin, Mutta eniten kaikista noist. Se oli siks ku mä halusin. Ja rähjäsin mut uskoin rakkauteen. Milla on menny vähän hiljaseks. Me kysytään nykyinen vai ex. Se sanoo: ”Ei oo kyse sellasest.” Se oli siks ku mä halusin.

Giu
01