flaminiadomus.it

Tänään on hyvä päivä sulla ja mulla on käyny mäihä

Leggi tutto

Giu
01

vikin lotto numerot

Giu
01

el gordo lotto

Giu
01

kullan arvo tänään

Giu
01

nainen asuu exän kanssa

Giu
01

otto dix trench

Giu
01

mitä tänään syötäisiin 6.3 2019

Giu
01

sää huittinen tänään

Giu
01

suomi peli tänään

Giu
01

ampumahiihdon mc 2018 palkinnot

Giu
01

otto karvinen taklaus

Giu
01

Kerro miksi tänään vituttaa! :( | Page 155 | TechBBS
Joko sulla on käyny paska mäihä tai mulla helkkarin hyvä. Naiset haluaa viinaa ja miehen. Joo ei taida olla mähän oon niin vitun outo, jolla on hieno asunto siisti auto ja rahaa,, et sori on mulla elämää ja töitäkin. Jos sulla olisi elämä, et notkuisi joka päivä palstalla kirjoittelemassa kuukaudesta toiseen samoja aloituksia

Giu
01

-= Maatalous Foorum =- • katso viestiketjua - Syysrypsi ja
Ihan kuin mun kirjoittama. Mä en vaan käyny lukiota ja mulla ei ole lapsuudenystävää, jonka kans tapaisin pari kertaa vuodessa. Oon kateellinen niille vanhoille kavereille, jotka on keskenään tekemisissä, mutta mä en mahdu joukkoon. Oon kateellinen niille, joilla on se ystävä, jonka kans kaikki pelaa puolin ja

Giu
01

on - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja
– Täällä on kääntymässä kevääseen. Syyskuussa puiden lehdet ja kukat puhkeaa. Outoa. – Mulla on tänään iltapäivä vapaa ja huomenna koko päivä vapaa. Hallelujah! Aion tänään ottaa vähän viiniä, lämmittää talon kuumaksi, kattoa tositeeveepaskhaa, venytellä ja valella itteni Voltaren Fortella. Nii, …

Giu
01

Mikä mulla on ja mitä mun pitäis tehdä? | Keskustelu
Mulla on tänään vähän huonompi päivä. Syitä on semmoset miljoona, mutta kaikki liittyy siihen, miten tällä hetkellä mikään ei ole mun käsissäni. Kroppa ei taas toimi niin kuin pitäisi, lihakset ei täyty, migreeneitä tulee enkä voi niille mitään kun en tiedä mistä ne johtuu, en voi syödä mitä tahdon (koska migreeni), en voi lähteä yksin […]

Giu
01

Minulla on tänäänkin ystävätön päivä | Huono Äiti
Mulla ei vuosien varrelta ole muita muistoja, kuin se, että yhtenä perjantai 13. päivänä kaaduin päivän aikana kolmesti, ensin kahdesti koulussa ja yhdesti kotimatkalla. Ja joo, vaikka oon kyllä hyvin kömpelö ja höntti niin ei, tuo päivä ei ollut mitenkään viime vuosien aikana vaan siis silloin, kun olin ala-asteella :D …

Giu
01

Huonon onnen päivä? | Sita SalminenSita Salminen
Ihan aluksi on tiedossa älytöntä hehkutusta. Muistatteko, kun viikko sitten kerroin hankkineeni rannekkeen Voimalan kesätreeneihin? Tänään vihdoin oli ensimmäiset treenit

Giu
01

Se tunne, kun sulla OLI hyvä tunne. - Laihdutusleikkaus
Se tunne, kun sulla OLI hyvä tunne. En tiedä oliko tyhmyyttä vai mitä, mutta menin etsimään tietoa lihavuusleikkaudesta ja vastaan tulikin todella hyvä sivu missä joku oli kertonut hyvin kattavasti kaikki leikkauksen suhteen. Mutta, sieltä tuli vastaan todella ikävä uutinen. Tänään oli se päivä. Nopea päivitys; Uusia juttuja.

Giu
01

Juuret ja Siivet – Page 2 – Juuret ja Siivet
Syysrypsi voi keväällä näyttää tosi huonolta, äkkiä se sitten muuttuu jos on muuttuakseen. Pitääkin tästä mennä vilkaisemaan omaa viimevuotista riistapeltoa, olisko siellä käyny niin hyvä mäihä

Giu
01

Feissarimokat - Hyvä sijoitus tänään on hyvä päivä sulla ja mulla on käyny mäihä
Heippa! Olipas todella ihana ja raikas ilma tänään ulkona! Oikeen yllätyin! Olin eilen ystäväni Kevin Tandun synttäreillä LeBonkissa ja aamulla (taino, päivällä klo12) silmät ristissä kauhulla odotin mikä lumimyrsy siellä ulkona on taas vastassa, mutta heti kun astu ulos niin tuli oikeinkin hyvä fiilis. Linnut laulo ja ilma oli raikas, muttei lainkaan kylmä.

Giu
01

Yhdistelmätreeni Nokialla ja nukkumisen tärkeys - Ninnin
munkki, käy hyvä: onni / tuuri : Sul kävi hyvä munkki ku pääsit inee. mähis: onni : Sul kävi kauhee mähis ettei voda tullu sun päälles. mäihä: onni : Mulla kävi biblussa hyvä mäihä. mäsis: onni : Jätkäl kävi huono mäsis. nappaa: onnistua. nappiin: onnistua täysin / osua kohdalleen : Homma meni muuten nappiin, mut fyrkkaa

Giu
01

Meikkejä, ihonhoitoa, huulia ja ripsiä. - Linda Manuella
Nii-in. Ei hyvä. Mutta sitten taas jos lopetan outojen tapojen tekemisen, niin koen siitä myös suunnatonta ahdistusta ja etten oo oma ihteni. Ja tuo naapurien suhtautuminen alko sit ahdistaa myös suunattomasti ja mietin sitä vieläkin, joka päivä, näin 9kk jälkeen

Giu
01