flaminiadomus.it

Kun minuun kosketat sanat

Leggi tutto

Giu
01

miksi pinaatti pitää ryöpätä

Giu
01

lomalle lasten kanssa

Giu
01

miksi lähteä vaihtoon

Giu
01

sillä välin kun pilkku

Giu
01

miksi spotify premium ei toimi

Giu
01

kun murheen mustat pilvet

Giu
01

missä on pyhätunturi

Giu
01

otto rotgers

Giu
01

elonkerjuu tänään ei huomista murehdita kappaleet

Giu
01

sydänkäyrän otto

Giu
01

Katri Helena - Hittiputki Lyrics | Musixmatch

Kun MINUUN kosketat, niin hiileen puhallat Ja mä liekki rakkauden taas oon Niin aina käy kun kosketat, epätoivon karkoitat Niin kuin LAPSI nukahdan sun kainaloon Arja Koriseva - Kun minuun kosketat

Giu
01

Anna Eriksson - Kun Katsoit Minuun lyrics | LyricsFreak

kun minuun kosketat sanat
Kun katsoit minuun Kun katsoit minuun Kaiken muun mä unohdin Kun katsoit minuun Vain sinun olla halusin Kun katsoit minuun Sytyin sylissäs ja paloin Silloin rakastaa sua aloin Kun sä katsoit minuun hetken niin. Laita Anna Eriksson soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin

Giu
01

Kun katsoit minuun Anna Eriksson LYRICS

Kun sä katsoit minuun hetken niin Saatan nähdä jälleen kuinka juokset mereen nauraen Ja kun käännyt valo saa sut säihkymään Sä olet nuori täynnä voimaa katsot minuun kutsuen En estele tuun syliis sykkivään En enää muista vuosia Oot tässä unen verran vain Enkä kadu sitä koskaan Mitä sinulta mä sain Kun katsoit minuun Kaiken muun mä unohdin Kun katsoit minuun

Giu
01

Arja Koriseva - Kun minuun kosketat - Sanat ja soinnut

kun minuun kosketat sanat
Kun sulle parhaat vuodet, rakkautta tuhlasin Sä mies oot toisen naisen, ja mä vielä yksin jään Mut kuitenkaan en luotas, mä pysty lähtemään Kun minuun kosketat, niin hiileen puhallat Ja mä liekki rakkauden taas oon Niin aina käy kun kosketat, epätoivon karkoitat Niin kuin lapsi nukahdan sun kainaloon Niin kuin lapsi, nukahdan sun

Giu
01

Arja Koriseva – Hymyhuulet Lyrics | Genius Lyrics

Kun Minuun Kosketat Lyrics: Nään ikkunasta illan, oven suljet käytävään / Ja matkalaukku kädessäin mä puolitiehen jään / Mä tunnen ahdistuksen ja syyllisyyttäkin / Kun mietin kuinka

Giu
01

Anna Eriksson - Kun Katsoit Minuun lyrics | LyricsFreak

Lyrics of KUN MINUUN KOSKETAT by Arja Koriseva: Kun minuun kosketat niin hiileen puhallat, Ja mä liekki rakkauden taas oon, Niin aina käy kun kosketat

Giu
01

KUN MINUUN KOSKETAT - Uskottomuus - Suomi24 Keskustelut

Kun Minuun Kosketat This song is by Arja Koriseva. Nään ikkunasta illan, oven suljet käytävään Ja matkalaukku kädessäin mä puolitiehen jään Mä tunnen ahdistuksen ja syyllisyyttäkin Kun mietin kuinka valhein jälkeni taas peittäisin Kun minuun kosketat, niin hiileen puhallat Ja mä liekki rakkauden taas oon Niin aina käy kun kosketat, epätoivon karkoitat Niin kuin lapsi nukahdan

Giu
01

Arja Koriseva lyrics | Musixmatch

Kun sulle parhaat vuodet, rakkautta tuhlasin Sä mies oot toisen naisen, ja mä vielä yksin jään Mut kuitenkaan en luotas, mä pysty lähtemään Kun minuun kosketat, niin hiileen puhallat Ja mä liekki rakkauden taas oon Niin aina käy kun kosketat, epätoivon karkoitat …

Giu
01

Images of kun minuun kosketat Sanat

Hymyhuulet Lyrics: Kun pieni olin, leluja mä pyysin äidiltäin / En saanut juuri mitään, mutta äiti sanoi näin: / "Kuule tyttöni, sait jotain, joka kerran onnen tuo / Sä suotta muuta

Giu
01

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

KUN MINUUN KOSKETAT. Ellan. 06.12.2006 11:04. Ilmoita. Niin aina käy kun kosketat, epätoivon karkoitat " Kuuntele myös sinä "ykkönen" laulu ja sen sanat ajatuksen kanssa, niin ymmärrät miksi olen se toinen ja en voi miestäsi jättää.

Giu
01

Arja Koriseva - Kun Minuun Kosketat Lyrics | LetsSingIt

Sanat lyrics: Kun katsoit minuun Kun uni haparoivin sormin luomet yhteen sulattaa Tulet mieleen huolettomin askelin On jälleen kesäyö ja rannan tuoksu tihkuu kuusamaa Hymyilet taas niin kuin silloinkin En enää muista kasvojas tai mitä mulle sanoitkaan Mutta …

Giu
01

Videos of Kun minuun kosketat Sanat

Suomen kattavin linkkikirjasto! Sanat ja soinnut yli 7000 kappaleeseen!

Giu
01

Arja Koriseva - Kun Minuun Kosketat Lyrics | LetsSingIt

kun minuun kosketat sanat
Kun sulle parhaat vuodet, rakkautta tuhlasin Sä mies oot toisen naisen, ja mä vielä yksin jään Mut kuitenkaan en luotas, mä pysty lähtemään Kun minuun kosketat, niin hiileen puhallat Ja mä liekki rakkauden taas oon Niin aina käy kun kosketat, epätoivon karkoitat Niin kuin lapsi nukahdan sun kainaloon Niin kuin lapsi, nukahdan sun

Giu
01

Arja Koriseva - Kun minuun kosketat - Sanat ja soinnut

Kun minuun kosketat - Sometimes When We Touch Arja Koriseva, Arja Koriseva, Ari Klem. 03. Add lyrics. Yö Saaristossa (Kasztany) Arja Koriseva. Add lyrics. 04. Add lyrics. Kai Virheen Tein (I Take It Back) Arja Koriseva. Add lyrics. 05. Add lyrics. Kun Tyttö Rakastuu Arja Koriseva. Add lyrics. 06.

Giu
01